Samarbete Yrkesakademin

InfraGeoTech samarbetar sedan en tid med Yrkesakademin, YA. Samarbetet går ut på att InfraGeoTech bjuder in studerande från YA:s mätteknikerutbildning för ett besök. Under besöket presenteras InfraGeoTechs organisation men också hur en mätteknikers vardag ser ut; vad går jobbet ut på i praktiken, vilka olika moment innefattas, vilka krav ställs, situationer som uppstår, etc. Sådant som är svårt att lära sig teoretiskt, helt enkelt. Tanken är att studenterna ska få en inblick i verkligheten samtidigt som InfraGeoTech får en chans att locka praktikanter samt, förhoppningsvis, framtida anställda.

Nedan ses foton från besöket som ägde rum i september i år på InfraGeoTechs huvudkontor i Bålsta.

 

v 40 YA 1

 

v 40 YA 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *