Jobba på InfraGeoTech - Erfaren Mättekniker

Erfaren Mättekniker  

Mättekniker med engagemang och glimten i ögat, som gillar musikquiz! 

Vi söker nu dig till vårt fantastiska tillväxtföretag! Vi växer så det knakar och därför söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta som mättekniker/mätingenjör och är redo för ditt nästa steg i karriären ihop med InfraGeoTech. För att passa perfekt i vårt härliga team, så ser vi gärna att du är lösningsorienterad och positiv i ditt sinne. 

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet.  

Bolaget grundades 2014 i Bålsta, strax norr om Stockholm. Idag har InfraGeoTech AB kontor i Bålsta, Västerås och Uppsala, drygt 20 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet. 

Vi söker dig som 
Är en driven, lösningsorienterad och självgående mättekniker. Då en viktig del i ditt arbete kommer att vara kunddialoger, behärskar du det svenska och engelska språket. För att trivas och passa i rollen kan du planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt samt vara flexibel då det krävs. Det är också av vikt att du har B-körkort. Önskvärt är Trafikverkets behörighet 1 eller 2 samt erfarenhet av mängdreglering. 

På InfraGeoTech möts du av engagerade medarbetare i en öppen och lärorik arbetsmiljö, där vi har ett nära och varmt samarbete både mellan våra medarbetare och våra kunder. I rollen kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att utföra mätning i diverse projekt i norra Stockholm och Uppsala, ev. Sandviken 

Du erbjuds: 

  • Bli en del av en organisation med en god och hjälpande företagskultur 
  • Frihet under ansvar med flextid och möjlighet att ta initiativ och styra ditt eget arbete 
  • Löpande fortbildning inom yrkesrelaterade områden
  • Introduktion för att ge dig rätt förutsättningar för att lyckas i din roll 
  • Förmånsbil 
  • Förmånliga anställningsvillkor  

Kontakta oss gärna!

HR: Sanna Engström, sanna.e@infrageotech.se - 079-3066868

VD: Malin Bergman Solming, malin@infrageotech.se - 073-0883234